Timken Elastomeric Couplings

Elastomeerkoppelingen

In deze Quick Tip video zijn de producten uit het assortiment Timken Quick-Flex elastomeerkoppelingen gebruikt. Deze koppelingen zijn ontworpen voor zware productieomgevingen zoals staalfabrieken, aggregaatproductie, mijnbouw, zagerijen, industriële verwerking of pulp- en papierindustrie.  Deze Quick Tip laat zien hoe de koppelingen speciaal voor moeilijke omstandigheden zijn ontworpen terwijl er toch maar minimaal onderhoud voor nodig is. De koppelingen worden door precisiemachines gebalanceerd en zijn ontworpen om trillingen te dempen en schokbelastingen te elimineren.  Dankzij deze eigenschappen heeft de koppeling een langere levensduur, zodat machinestilstand tot een minimum wordt beperkt en daardoor de onderhoudskosten minimaal zijn.   

Producten

Brammer biedt een zeer uitgebreid assortiment aandrijftechnische componenten uit voorraad aan en levert jaarlijks meer dan 100.000 kwaliteitsproducten.

We hebben meer dan 7.000 individuele productlijnen in voorraad van ongeveer 400 van 's werelds toonaangevende fabrikanten, waaronder Gates, Goodyear, IPL, KTR, Lenze, MBL, Megadyne, Nord, Optibelt, Renold, Rexnord, Siemens Flender, Sytemplast en Tsubaki. Wij zijn experts op het gebied van kostenbesparingen en beschikken over een eigen werkplaats om kettingen te splitsen en tandriemen op elke gewenste maat te snijden.

 

 

Captcha Test Image

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5