Over ons

About us

Brammer is Europa’s toonaangevende distributeur van diensten en producten op het gebied van industrieel onderhoud, reparatie en revisie, inclusief lagers, mechanische transmissie, pneumatiek, hydraulica, werktuigen en uitrusting voor gezondheid & veiligheid.

Als een van de weinige leveranciers met één enkele toeleveringsbron van vooraanstaande merken in de wereld, beschikken we te allen tijde over meer dan 3 miljoen verschillende productlijnen en vele miljoenen onderdelen in voorraad.

In Europa werken we vanuit meer dan 350 verkoop- en servicecentra met een nationale dekking wat een snelle en makkelijke toegang tot de voorraad garandeert. Ook hebben we de capaciteit het juiste product op tijd te leveren, waar en wanneer u het nodig hebt – inclusief een 24/365 noodservice.

We bieden een complete service en totale gemoedsrust.

Dankzij onze omvang en koopkracht kunnen we een scherpe prijs en buitengewone beschikbaarheid aanbieden met daaraan gekoppeld een uitstekende plaatselijke dienstverlening. Onze ervaring betekent ook dat we in staat zijn diensten met meerwaarde te bieden die ingenieurs en inkoop- en bedrijfsmanagers helpen een beter rendement op investering te behalen.

Productie, reparatie en revisie op maat maken van deze dienstverlening deel uit, net als een scala aan Business Solutions met toegevoegde waarde die bedacht zijn om de productefficiëntie te verbeteren, het werkkapitaal te verminderen en de totale kosten voor de aanschaf van onderdelen terug te brengen.

Niemand biedt zo'n verscheidenheid diensten of grondige expertise aan.

Ongeacht uw sector, ongeacht uw behoefte, Brammer is uw eerste keuze.

Hier vindt u meer informatie over de activiteiten van onze Groep.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5