Catalogue FL

Eén catalogus voor gereedschap & algemeen onderhoud

17,369 Producten
13 Secties
665 Productgroepen
50 Toonaangevende Merken

Ontdek meer

Adding value at every turn

Waardetoevoeging bij elke stap

Sinds 2006 hebben onze technische ondersteuning en ons gespecialiseerde advies inzake het beheer van MRO-reserveonderdelen gezorgd voor een operationele kostenbesparing van meer dan €100 miljoen voor onze klanten.

Ontdek meer

brammer r 268 v3

Onze vakkennis en expertise reikt over gans Europa

We beschikken over meer dan 350 vestigingen verspreid over 23 Europese landen, waardoor u snel en eenvoudig toegang krijgt tot meer dan 3,5 miljoen productlijnen en tot onze expertise in de industrie.

Ontdek meer

Delivering quality, around the clock

We leveren de klok rond kwaliteit

Waar u ook bent en wat u ook nodig hebt, we staan klaar met onze snelle en betrouwbare shuttle service, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Ontdek meer

Onze prioriteit is continuïteit en verbetering van onze dienstverlening aan onze klanten.

Brammer is een van Europa's toonaangevende leveranciers van het complete assortiment werktuigbouwkundige componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO). De recente overname door Advent International biedt ons een geweldige kans om onze strategische prioriteiten uit te voeren, zodat wij al onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer

Een enkele bron voor al uw MRO-behoeftes

Brammer is Europa's toonaangevende distributeur van het complete assortiment werktuigbouwkundige-componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO). Brammer zorgt ervoor dat productieprocessen altijd optimaal functioneren en levert de juiste onderdelen op het juiste moment, snel en betrouwbaar, direct uit de omvangrijke voorraad in België en Luxemburg. Als Authorised Distributor voor veel van ’s werelds grootste merkfabrikanten biedt Brammer de oplossing voor elk onderhouds-vraagstuk. Dé garantie voor minimale kosten en maximale productiviteit!

  • Lagers & dichtingen
  • Mechanische aandrijving
  • Electrische aandrijving
  • Hydrauliek & Pneumatiek
  • Gereedschappen & Onderhoud
  • Reparatiedienst
Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5