Dienstverlening voor beheer inventaris

Managed inventory services

Dankzij het beheer van al uw verbruiksgoederen voor algemeen onderhoud kan Brammer voor verbetering zorgen in kosten, productiviteit en efficiëntie in het hele procurementproces.

Aan de hand van onze expertise in voorraadbeheer analyseren wij uw proces, stroomlijnen we uw leveranciersbasis en zetten we een makkelijk toegankelijk opslagsysteem met de belangrijkste producten op. De uitbesteding van het beheer van goedkope producten heeft verschillende sleutelvoordelen, niet in de laatste plaats omdat het uw procurementteam in staat stelt zich op artikelen met een grotere waarde te concentreren. Andere voordelen zijn:

  • Hogere inkoopefficiëntie. Met minder leveranciers, opdrachten en rekeningen maakt u waardevolle tijd voor uw werknemers vrij
  • Beter opslag/voorraadbeheer. Door de voorraad te rationaliseren en aan uw verbruik aan te passen, bereikt u een beter beheer en rotatie van de voorraad, terwijl er ook ruimte vrij komt
  • Productiviteitverbeteringen. Naast een daling van het aantal handelingen en vrachtkosten kan u ook plaatselijke ongecontroleerde aankopen elimineren.
Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5