Bedrijfsoplossingen

Business Solutions

Waarde toevoegen bij iedere stap

De aanschaf van reserveonderdelen voor dagelijks onderhoud, reparaties en revisie (MRO) van productieapparaten is voor de meerderheid van organisaties vaak een gecompliceerde activiteit die tijd en middelen vergt. Het is ook van essentieel belang om kostbare uitvaltijden te vermijden en voor continuïteit van productie te zorgen.

Brammer’s aanbod gaat verder dan een continue, betrouwbare toegang tot de levering van kwalitatieve producten met concurrerende prijzen van 's werelds toonaangevende fabrikanten van technische onderdelen. Ook hebben we een scala aan diensten met meerwaarde ontwikkeld die uiteenlopen van bijstand bij het stroomlijnen van de procurement- en toeleveringsketenprocessen, uitvaltijd beperken en verbetering van de bedrijfsefficiëntie tot de vormgeving aan reserveronderdelen voor onderhoud en inventarisbeheer. Brammer helpt bij het creëren van een efficiënte, geconsolideerde toeleveringsketen voor MRO-reserveonderdelen die een positieve invloed op uw organisatie zal uitoefenen.

Door een ongeëvenaarde productiebeschikbaarheid, essentiële onderdelen en hoge kwaliteit, onafhankelijk advies zijn we in staat inventaris, werkkapitaal en uitvaltijd in fabrieken tot een minimum te beperken, terwijl we u helpen uw productiviteit en winstgevendheid wordt verbeterd. Sinds 2007 hebben we 100 miljoen gegenereerd aan door de klant gecontroleerde besparingen op bedrijfskosten over de hele breedte van productie in Europa.

We zorgen voor voortdurende voordelen in verschillende sleutelgebieden:

Voor meer info klik hier.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5