Totale acquisitiekosten verminderen

Reduced Total Acquisition Cost

Onderhoud en reparatie vormen een aanzienlijk percentage van de indirecte aanschafuitgaven van iedere verwerkende onderneming. Hoewel er altijd de drang bestaat om kosten te beperken, bestaat er ook de noodzaak om kwaliteit en beschikbaarheid van producten te waarborgen.

Brammer is Europa’s toonaangevende leverancier van kwaliteitsproducten voor industrieel onderhoud, reparaties en onderhoud. We zijn de enige leverancier met een enkele bevoorradingsbron van ieder toonaangevend merk. Daarnaast hebben we meer dan 3 miljoen verschillende productlijnen en we hebben op elk moment meer dan 350.000 items in voorraad.

Door onze omvang en koopkracht kunnen we uw onderneming concurrerende prijzen, een buitengewone beschikbaarheid en een uitstekende plaatselijke dienstverlening bieden. Dankzij onze ervaring in de sector kunnen we diensten met meerwaarde aanbieden zodat bedrijfsmanagers en ingenieurs een beter rendement op investering behalen. Behalve onze verfijnde serie Business Solutions bieden we ook dienstverlening op maat voor fabricatie, reparatie en herconditionering.

Naast deze voordelen voor de klant bieden we een uitgebreid netwerk in Europa aan van opgeleide werknemers die vanuit meer dan 300 verkoop- en servicecentra werken. We leveren 24/7/365 en bieden een scala aan oplossingen om onze klanten te helpen bij het terugbrengen van de totale acquisitiekosten, inclusief:

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5