Suikerwerk

Brammer heeft uitgebreide werkervaring in de sector voor suikerwerk, onder andere met een aantal van Europa's toonaangevende ondernemingen. We begrijpen de processen en de unieke uitdagingen en we zijn in staat een scala aan MRO-diensten en oplossingen te leveren om klanten in deze sector bij te staan.

We zijn ons met name bewust van het belang van hygiëne (en van de noodzaak voor speciale smeermiddelen of voor smeermiddelenvrije onderdelen). Ook weten wij hoe belangrijk lijnproductie en gezondheid en veiligheid voor uw onderneming zijn. We hebben een assortiment producten om in deze gebieden een zo hoog mogelijke productiviteit te behalen. Ander belangrijke thema's waar wij u mee helpen zijn:

  • Constante afspoeling
  • Langdurig hoge snelheden
  • Hoge temperaturen

Ze zijn allemaal van invloed op de levensduur van uw uitrusting. Met de noodzaak kosten en milieuoverwegingen te beheren, bestaat er een steeds grotere behoefte om energie-efficiënte producten in te kopen. Brammer biedt deskundig advies, producten en ondersteuning aan en bevindt zich daarom in een goede positie om u in deze gebieden bij te staan en kan met u samenwerken om een effectieve MRO-strategie te bepalen

MRO-producten die wij aan de sector voor suikergoed leveren zijn: O-ringen, transportkettingen met hulpstukken, transportbanden; roestvrijstalen cilinders, tandwielkasten uitgerust met EFF1-motor, vaste smeermiddelen die geschikt voor voedingsmiddelen zijn, ketting voor mouleren van chocolade, hoogwaardige distributieriemen, trillingremmende montages, hogerendementsmotoren (EFF1), hogerendementskettingen, glijbandkettingen, lagers voor hoge temperaturen, kussenblokken (voedsellijn), distributieriemen, smart link.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5