Productie-efficiëntie verbeteren

Improve production efficiency

Stilstand door onderhoud en reparatie is onvermijdelijk maar onvoorziene uitvaltijd is duur. Daarom zet Brammer zich ervoor in dat uw productielijn constant in beweging blijft, 24/7/365. Door onze expertise met die van onze belangrijkste leveranciers te combineren ondersteunen wij uw onderhoud-, reparatie- en revisieactiviteiten (MRO) helemaal en verbeteren we de productie-efficiëntie door middel van erkende, kostenbesparende methodes. Wij werken met u samen om dit alles te bereiken via:

Analyse van onderdelen. We maken een uitgebreide beoordeling van uw uitrusting en geven een gedetailleerde rendementsanalyse over onderhoudseisen, efficiëntie van toepassing en levenslange bedrijfskosten. Waar nodig zullen we ze herspecificeren. Dit is met name effectief waar nieuwe technologie is ingevoerd die beter werk zal verrichten of als een product door de fabrikant van eerste uitrusting obsoleet is gemaakt, wat vervanging lastig en duur maakt. Ook analyseren we het storingsverleden van onderdelen om te kunnen begrijpen wat de oorzaken zijn en, waar mogelijk, te voorkomen dat het in de toekomst opnieuw gebeurt.

Geaccrediteerde modificaties. Ons team hoogopgeleide technici voert geaccrediteerde modificaties uit op onderdelen die in uw productieproces worden gebruikt, wat bepaalde handelingen bevordert en de algehele productie-efficiëntie verbetert.

Toestandbewaking. We voeren toestandbewaking in van belangrijke onderdelen in uw productielijn. Dit biedt niet alleen effectief preventief onderhoud maar verzekert ook dat de lijn met een optimaal rendement in werking blijft.

Brammer biedt een scala aan toezichtmogelijkheden ter plaatse aan, inclusief:

Trillinganalyse. Met een toezicht op de trilling van mechanische onderdelen kunt u vaststellen wanneer deze onderdelen het zouden kunnen begeven – op deze wijze hebt u de mogelijkheid die onderdelen op tijd te vervangen – en blijven machines maximaal inzetbaar. 

Laseruitlijning en geometrische analyse. Exacte asuitlijning verlengt de levensverwachting van onderdelen, verbetert de energie-efficiëntie en beperkt de onderhoudskosten.
Een uitgebreide sortering innovatieve producten en technologieën helpen u bij uw onderhoud (foto bijvoegen van thermische beeldcamera, lagertester etc.

Levering. We zorgen voor een dienstverlening de klok rond zodat u krijgt wat u wilt, wanneer en waar u wilt. We bezorgen dus lagers, riemen & tandriemschijven, kettingen & kettingwielen, lineaire beweging, motoren, dichtingen, tandwielkasten, pneumatiek, hydraulica, versnellingen & koppelingen, werktuigen & onderhoud en gezondheid & veiligheidsproducten direct aan uw productlijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Componentenkits. Wij kunnen een standaardkit met onderdelen leveren om uw machines te verzorgen en onderhouden, om ervoor te zorgen dat u gepland onderhoud uitvoert en u over alle delen beschikt die u nodig hebt.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5