Opwekking kernenergie

Brammer heeft ervaring in de kernenergiesector en heeft nauw samengewerkt me een aantal Europese vooraanstaande specialisten – genoeg om over een ongeëvenaard inzicht te beschikken in de bijzondere MRO-behoeftes van deze sector. Wij zijn in staat deze expertise naar u toe te brengen.

Deze sector kent strikte voorschriften met belangrijke uitdagingen zoals:

  • Hoge bedrijfstemperaturen- en drukken
  • De aanwezigheid van radioactieve materialen
  • Gezondheid & veiligheid

Deze factoren betekenen dat er een vraag bestaat naar de toepassing van volledig gewaarmerkte onderdelen en naar een altijd betrouwbare dienstverlening. Op vergelijkbare wijze zien wij ook in dat de economische druk op uw onderneming betekent dat we naar de meest energie-efficiënte producten op zoek moeten gaan.

Het is belangrijk dat wij aan de eisen en behoeftes van deze sector kunnen voldoen en onze ervaring kunnen toepassen om u een zo goed mogelijke MRO-ondersteuning te bieden.

MRO-producten die wij aan de kernenergiesector leveren zijn: proceskleppen, pakkingen, flenskoppelingen, mechanische dichtingen, tweerijige tonlagers, trainers, hogerendementsmotoren (EFF1), tandwielkasten (uitgerust met EFF1-motor), glijlagers.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5