Onze prioriteit is continuïteit en verbetering van onze dienstverlening aan onze klanten

Brammer is een van Europa's toonaangevende leveranciers van het complete assortiment werktuigbouwkundige componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO). De recente overname door Advent International biedt ons een geweldige kans om onze strategische prioriteiten uit te voeren, zodat wij al onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Met deze nieuwe, significante investering in onze toekomst zullen onze klanten de komende maanden enkele veranderingen zien bij Brammer; o.a. verbeteringen van onze infrastructuur, met betrekking tot onze product- en servicecapaciteiten, betere technische ondersteuning en nieuwe en efficiëntere verkoopkanalen om onze customer experience te verhogen. Alles om ervoor te zorgen dat we doorgaan met onze klanten in het middelpunt te zetten in alles wat we doen lokaal en overal in Europa om nog meer toegevoegde waarde te leveren. 

Dus het is niet alleen “business as usual” bij Brammer. Het zal zelfs nog beter worden.  We kijken ernaar uit om u te blijven voorzien in uw MRO-behoeften. 

Neem, voor meer informatie over de veranderingen en wat er gaande is, contact op met
management@brammer.biz, dan houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5