Industrieën

Industries

Met het breedste productinventaris van Europa en een aanwezigheid in 15 landen heeft Brammer’s expertise productieondernemingen in praktisch elke sector geraakt.

We hebben een ongeëvenaarde kennis van productieprocessen verzameld en een indrukwekkende portfolio met belangrijke Europese klanten – inclusief Alcoa, Bosch, Cabot, Cargill, Coca-Cola Enterprises, Continental, Crown Cork & Seal, DuPont, Eaton, Emcon, GKN, HDC – Hanson, Heinz, Henkel, Hutchinson, Ideal Standard, Invista, Knorr-Bremse, Kraft Foods, Michelin, Monier, Philip Morris International, Procter & Gamble, Rexam, Rhodia, Rio Tinto Alcan, Saint Gobain, Schneider Electric, SKG, TI Automotive, TRW, Valeo en Yara.

Voor veel van deze klanten hebben we een Brammer Insite in hun fabriek, wat ons een grondige kennis van hun behoeftes en problemen geeft. We hebben met hun samengewerkt om de uitvaltijd tot een minimum te beperken, verbeteringen in productiviteit en energieverbruik te bevorderen en we hebben een invloed gehad op thema's zoals programma's voor voortdurende verbetering en Gezondheid & Veiligheid. Maar we hebben vooral onvermoeibaar gewerkt om hun productielijnen constant te laten werken. Wij hebben de kennis en expertise in de sector en we zijn in staat deze naar u te brengen.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5