Gezondheid & veiligheid

Health & Safety

Veiligheid wordt topprioriteit gegeven en we beschikken over solide systemen en een duidelijk beleid om aan gezondheid en veiligheid gerelateerde problemen het hoofd te bieden. Natuurlijk werken we er altijd hard aan dat onze werkomgeving voor al onze werknemers, klanten en bezoekers veilig is.  Een voorbeeld van onze initiatieven die voortdurende verbetering voor ogen hebben:

Regelmatige training met werknemers - om best practice aan te moedigen en iedereen op de hoogte van wetgeving te houden.

Formeel rapportage- en beoordelingsproces - in ieder land wordt streng toezicht gehouden op naleving met een driemaandelijkse rapportage zodat de raad inzicht krijgt in de letselstatistieken en trends binnen de groep - met name met betrekking tot RIDDOR-incidenten.

Praktijken voor bewegende voertuigen - door de bewegingen van voertuigen en mensen te scheiden, hebben we de transportstroom aanzienlijk verbeterd en tegelijkertijd het potentieel voor ongevallen in ons Nationale Distributiecentrum en in de hallen van de kantoren teruggebracht.

Online-evaluatie van bestuurders - bedacht om het aantal verkeersongevallen met werknemers terug te brengen wanneer bedrijfsauto's worden bestuurd. 

Verbeterde rapportage van ongevallen - dit leidt tot betere ongevallenpreventie.

Regelmatige gezondheid- en veiligheidcontroles - op alle locaties zodat waar nodig extra actie kan worden ondernomen.

We hebben het Britse keurmerk OHSAS18001:1999 en ‘Safecontractor’ status ontvangen voor de installatie, reparatie en het onderhoud van tandwielkastsystemen op het terrein van de klant. Ook zijn we ‘Approved House Assemblies’ – een keurmerk van de British Fluid Power Distributors Association.

Banner-belgium-1 Banner-belgium-2 Banner-belgium-3 Banner-belgium-4 Banner-belgium-5